Werken doe je allang niet meer alleen op kantoor...

VEILIG EN COMFORTABEL THUISWERKEN

 

"Het grootste werk-van-huis-experiment ter wereld is veroorzaakt door het coronavirus”, kopt een CNN-artikel in medio februari 2020. De virusuitbraak stimuleert thuiswerken in alle getroffen landen. Veel bedrijven en regeringen eisen van werknemers dat ze vanuit huis werken in een poging om de virusuitbraak te vertragen en in te dammen en om de bedrijfscontinuïteit te verzekeren. Gelukkig kan EuroByte samen met partner Awingu u binnen enkele uren helpen om veilig en gemakkelijk op afstand te werken!

Werk eenvoudig én veilig met ieder mogelijk apparaat buiten kantoor

 

Werken doe je allang niet meer alleen op kantoor, het thuiswerken heeft in de Covid-19 periode een vlucht genomen maar stond uiteraard al lang in de belangstelling van veel bedrijven. EuroByte heeft daar samen met partner Awingu een mooie oplossing voor ontwikkeld: Workspace!

Eenvoudig in gebruik

EuroByte heeft samen met partner Awingu een mooie oplossing ontwikkeld: Workspace!

Workspace maakt het mogelijk met ieder mogelijk apparaat buiten kantoor te kunnen werken. De enige vereisten zijn een internet browser en een smartphone. Er kan worden ingelogd in een virtuele omgeving via een weblink en met de smartphone kan de inlog worden geverifieerd met zogenoemde 2-staps verificatie. Daarna kan er gewerkt worden zoals dat ook op kantoor mogelijk is, e-mail, gedeelde mappen, software/applicaties en printers.

Awingu, een betrouwbaar platform

Dit alles zorgt ervoor dat uw medewerkers veilig thuis kunnen werken, zonder de afhankelijkheid van dure hardware.Voor eindgebruikers is alles beschikbaar in een browser via de online werkruimte van Workspace. Het is niet nodig om agents, plug-ins etc. te installeren.

Eerst zien dan geloven? Neem contact met ons op, wij geven u graag een gratis en vrijblijvende demonstratie!

WE MAKE IT WORK TOGETHER