Even voorstellen

WIJ ZIJN EUROBYTE

 

EuroByte B.V. is al 35 jaar voor veel bedrijven de vertrouwde ICT-partner. ‘‘Dat zegt denk ik wel iets over de kwaliteit van onze mensen en ons bedrijf,’’ Stellen eigenaars Ton Versteeg en Sander Hurks. ‘‘Wij besteden veel aandacht aan de relatie met onze klanten. Die aandacht is erop gericht om met ICT een bijdrage te leveren aan het succes van bedrijven.’’

Geen ingewikkelde termen, maar een no-nonsense advies.

 

EuroByte Automatisering is sinds 1989 de vertrouwde partner in ICT-advies en ondersteuning aan het midden-en kleinbedrijf. Wij zijn gevestigd in Dordrecht en mogen vele bedrijven/organisaties in diverse branches tot onze relaties rekenen, EuroByte is werkzaam in Nederland en België (Vlaanderen) ICT moet werken gemakkelijk maken, wij bieden bedrijven verschillende oplossingen om bedrijfsprocessen efficiënter in te richten.

 

Maak een afspraak!

Onafhankelijk netwerk- en systeembeheer

Netwerk- en systeembeheer, advies, levering van hard- en software, cybersecurity, Microsoft 365, nulmetingen en personeelstrainingen. Onze werkzaamheden zijn divers. Wij leveren producten van alle grote software- en hardwareleveranciers als Microsoft, Sophos, Symantec, HP, Dell, Toshiba, Lenovo, Awingu en vele andere merken. Bij veel leveranciers zijn we doormiddel van partnerprogramma’s geregistreerd als officiële partner. Onlangs hebben we ons gespecialiseerd in managed services en cybersecurity, EuroByte kan als MSP alle faciliteiten bieden zodat u onbezorgd kunt werken en ondernemen.

 

Vertel mij hier meer over

Geen onduidelijkheden, maar transparantie

Geen ingewikkelde termen, maar een no-nonsense advies is één van onze speerpunten. Vaste contactpersonen en direct contact, bij EuroByte bent u geen nummer, persoonlijk en proactief communiceren wij met elke klant. Alsof u een eigen ICT afdeling op kantoor heeft. Wij zijn een hecht en bevlogen team. Een aantal van onze medewerkers/partners zijn al jaren aan boord en in die tijd uitgegroeid tot specialist. We doen graag een stap extra en worden graag uitgedaagd een oplossing te bedenken waar deze niet voor de hand ligt.
Kortom, worden we ook uw partner?

 

Ik wil hier meer over weten

WE MAKE IT WORK TOGETHER