Ontzorging in ICT, dát bieden wij u sowieso

WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?

 

EuroByte levert maatwerk op het gebied van ICT. Onze focus ligt op u ontzorgen en er voor zorgen dat u vrijwel altijd kunt beschikken over uw ICT omgeving. Die ICT omgeving is tegenwoordig vrijwel altijd het hart van elke onderneming. Op deze pagina treft u een beknopt overzicht van onze diensten aan. Heeft u vragen of wilt u gewoon eens over uw ICT vraagstukken met ons praten?

 

Neem dan contact met ons op!

Onze focus ligt op uw ICT ontzorgen

 

EuroByte, uw partner in ICT

EuroByte B.V. is een all-round ICT bedrijf dat u ontzorgt van advies tot complete levering, nazorg en dagelijkse support. Hieronder treft u een overzicht aan van onze dienstverlening. Staat uw wens er niet bij? Neem gerust contact met ons op en stel uw vraag, wij helpen u graag verder.

 

Advies

Ontwikkelingen op hard- en softwaregebied volgen elkaar razendsnel op, het is bijna onmogelijk om allemaal bij te houden. Gelukkig doen wij dat voor u. Wij geven u een goed en duidelijk advies over alles wat met uw kantoorautomatisering te maken heeft.

Zijn uw systemen aan vernieuwing toe? Wilt u weten of u met het huidige netwerk nog wel vooruit kunt? Heeft u vragen bij de aanschaf van hard- en of software?

  • Wij adviseren u bij de aanschaf van nieuwe apparatuur;
  • Wij adviseren u bij de keuze van nieuwe (business)software;
  • Wij implementeren de hard- en software;
  • Wij verzorgen de training van de medewerkers.

 

Microsoft 365

Steeds meer bedrijven maken gebruik van de oplossing van Microsoft 365, de complete Cloud werkomgeving van 's-werelds grootste speler op het gebied van Office oplossingen. Met een vaste licentieprijs per 'seat' of werkplek maakt u gebruik van zowel alle bekende Microsoft applicaties (programma's) zoals Word, Excel, Outlook of bijvoorbeeld Powerpoint. Daarnaast is er makkelijk schaalbare opslag voor al uw belangrijke gegevens in de Cloud met de oplossingen van Sharepoint. Combineer dit met Microsoft Teams als u met meerdere werknemers of zakenpartners aan hetzelfde project werkt en de ICT omgeving zonder zorgen is geboren. Wij adviseren u graag over de toepassing van Microsoft 365.

 

Systeem- en netwerkbeheer

De praktijk kent een mix van traditionele ICT toepassingen in combinatie met werken op afstand en werken in de Cloud. Er zijn genoeg bedrijven die om de voor hun belangrijke redenen nog in een tradionele ICT omgeving werken, bijvoorbeeld met een eigen interne server met interne backup, eigen PC-werkplekken etc. Met het systeem- en netwerkbeheer van EuroByte bent u verzekerd van continuÏteit in uw ICT. In combinatie met één of meer van onze andere diensten, zoals beheer op afstand, kunnen wij problemen voorkomen (vaak al voordat u ze zelf ervaart) en/of ze spoedig oplossen. Wanneer het nodig is, zijn wij snel lokaal ter plaatse om het probleem op te lossen.

 

Remote beheer en monitoring

Met ons 'Remote beheer' (beheren op afstand) lossen wij de meest voorkomende ICT-problemen op afstand adequaat en snel op. Wij gebruiken hier veilige en betrouwbare software voor waarmee wij op afstand een werkstation of een server eenvoudig 'over kunnen nemen'. Deze oplossing is niet alleen snel, het bespaart ook reis- en arbeidstijd en -kosten én is daardoor ook minder milieubelastend.

Wij combineren dat graag met monitoring. Met monitoring houden wij de status van een werkplek, server of andere bedrijfskritische apparaten in de gaten en anticiperen wij op problemen vaak voordat u er iets van merkt. Bijvoorbeeld opslagruimte van een server die te vol dreigt te worden of een harde schijf van een PC-werkstation die dreigt te crashen. Problemen voorkomen is efficiënt en kostenbesparend!

 

Thuiswerken

Thuiswerken is niet meer weg te denken uit onze moderne maatschappij, de hele Covid crisis van 2020 bewijst nog eens, dat in veel gevallen dit geen enkel probleem hoeft te zijn. Lees er alles over op onze pagina Thuiswerken

 

Cybersecurity

Cybersecurity is voor EuroByte bijna vanzelfsprekend echter nemen wij het nooit voor lief! Data en bedrijfsinformatie zijn kwetsbaarder dan ooit. Blijf hackers, dieven en ongeautoriseerde gebruikers een stap vóór met toonaangevende beveiligingsoplossingen van EuroByte. In 67% van de gevallen zijn MKB-bedrijven het slachtoffer van cybercriminaliteit.

Internetcriminaliteit is een groot gevaar voor bedrijven en vooral voor het MKB. Zij zijn in maar liefst 67% van de gevallen het slachtoffer. De schade door cybercriminaliteit in Nederland is jaarlijks maar liefst 10 miljard euro. Ter vergelijking: de jaarlijkse schade van ‘reguliere’ diefstal bedraagt 1 miljard euro. Om cybercriminelen buiten de deur te houden zijn technische maatregelen zoals betrouwbare back-ups, firewalls en antivirussoftware een eerste vereiste.

 

Leveren van hardware en software

Naast gedegen advies levert EuroByte ook vrijwel alle gangbare hard- en software. Wij maken gebruik van betrouwbare distributiekanalen en zijn van diverse belangrijke leveranciers gecertificeerd partner. Dit betekent niet alleen A-kwaliteit hard- en software maar ook ondersteuning en updates uit de bron. Deze combinatie staat voor kwaliteit en een veilige investering in uw ICT.

 

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

WE MAKE IT WORK TOGETHER